Finale 500 m junioren A  en Senioren werden vandaag gereden met in de hoofd rol de winnaars natuurlijk bij de junioren dames was dat  niemand minder dan Leoni Imhoff (DE) die zich de snelste mocht nomen in de race op deze 500m+ Bente  Kerkhoff reed netjes naar een tweede plaats gevolgd door de Duitse Melina Scheffler, Kaja Gajewska  moest genoegen nemen met een vierde plaats. Bij de dames Senioren 2 Belgische dames en 2 Duitse dames aan de aan de start niet een verrassende race maar ook niet heel spannend, als of de dames het 1-2-3 hadden besproken, Sandrine Tas was de snelste en pakte de overwinning voor Nymphe  Keuleers en Jenny Peisker werd de derde in de finale Josie Hoffmann eindigde als vierde.

     

 

De heren  junioren stond Jason Suttels hoog favoriet op de lijst samen met de Czech Radek Fajkus streden deze om de best klassering welke werd gewonnen door de Belg Jason Suttels, de derde plaats was er voor de Portugese  Vasco Martines,  Jeroen de Kroon kwam enkele centimeters te kort en werd 4de.

Spektakel op de 500m+ bij de senioren heren met 6 rijders in de finale een spannende race waarbij veel gebeurde het was de Duitse Simon Albrecht die af streefde op een tweede plaats, omdat Johan Guzman (Ven) supersnel de leiding pakte en de overwinning op zijn naam wist te schrijven. Albrecht scheen in de laatste bocht de Australiër Daniel Gregg iets te ver te hebben opgeduwd . Deze had ook al een advance ontvangen vanuit de halve finale waarbij hij ook al uit de bocht zou zijn gedrukt, Dan is het de vraag zat hij wel in de juiste lijn of probeerde hij het gewoon, Enfin Albrecht moest zijn tweede plaats inleveren en werd daardoor 6de ,wat ons betreft een verrassende beslissing,  de Duitse Etienne Ramalie werd tweede en Mathias Vosté werd daardoor derde