Skeelermerk Rollerblade is terug van weggeweest. Vorig seizoen maakte ze al een comeback in het skeeleren en deed het team al goede zaken in Frankrijk en enkele World Inline Cups
Dit jaar zal het het team met een sterk team aan de start staan bij de World Inline Cup en European Inline Cups wedstrijden. Het team maakte bekend dat Ewen Fernandez de overstap van het Powerslide World Team maakt naar het team van Rollerblade. Ewen Fernandez (Frankrijk) en Mike Paez (Mexico) hebben zich deze winter bij het Rollerblade® World Team gevoegd. Samen met teamgenoten, Guillaume De Mallevoue (Frankrijk) en Quentin Giraudeau (Frankrijk), zullen zij het Rollerblade team vormen dat in 2018 voor de overwinningen zal strijden!

Het team voor 2018:

Mike Paez (Mexico)
Mike Paez is niet geheel een onbekende skeeleraar, hij is de laatste jaren een van de toppers aan de start van skeelerwedstrijden. Hij woont deels in Mexico en in België, hierdoor kan hij aan meedoen aan veel Europese wedstrijden.

Guillaume De Mallevoue (Frankrijk)
Guillaume was een belangrijke factor binnen het team in 2017, zo veroverde hij een podiumplaats bij elke race waaraan hij deelnam, op één na. Hij won in Parijs de laatste marathon van het seizoen.

Quentin Giraudeau (Frankrijk)

Quentin is een sterke skeeleraars, die door de jaren heen blijft opgroeien. In 2017 hielp hij het team om enkele overwinningen en enkele podiumplaatsen te veroveren. Op de website van Rollerblade meldt het team dat Quentin dit seizoen voor de overwinningen meegaat doen.

Ewen Fernandez (Frankrijk)

Ewen Fernandez is momenteel een van de beste skeeleraars, de meervoudig kampioen was in 2017 belangrijk voor zijn team. Zo won hij bijna elke mogelijke race – of liet zijn teamgenoten winnen! De kopman voor Rollerblade 2018