Voorzitter skeelerclub Oldebroek geeft tekst en uitleg over de bouw van de nieuwe 200 meter skeelerpiste. 

“De vrijwilligers van skeelerclub Oldebroek staan werkelijk te springen om de bakermat van het skeeleren volledig terug op de kaart te zetten.” geeft de voorzitter Eduard Vinke aan op de club website.

“De aanvraag van de vergunningen zijn nu ingezet. Deze procedures moeten zorgvuldig doorlopen worden volgens het beleid van de gemeente Oldebroek.” vervolgd Vinke.

 

De eerste stappen werden drie jaar terug gezet.

In 2013 waren Eduard Vinke, destijds secretaris van de club, met de toenmalige voorzitter Wim van de Beek aan het sparren was over onze accommodatie. De twee skeelerliefhebbers kwamen snel tot de conclusie dat als Oldebroek mee wil blijven doen in de skeelersport er een 200 meter baan moest komen.

Met vijf partijen is er een commissie gevormd die de mogelijkheid zou gaan onderzoeken tot het realiseren van een open vitaal sportpark aan de Stouwdamsweg te Oldebroek.

Skeelerclub Oldebroek heeft enthousiaste en ambitieuze leden en vrijwilligers. Foto: clubwebsite

[ultimate_heading main_heading=”Vertrouwen vanuit de gemeente” margin_design_tab_text=””][/ultimate_heading]

Op de club website is te lezen dat de gemeente heeft een mooi bedrag beschikbaar gesteld om de 200 meter skeelerpiste aan te leggen. De accommodatie van de tennisbaan op te knappen en een verbindingsweg over het open vitaal sportpark naar het Oldebroeker bos aan te leggen. bron: clubwebsite